Vasvári Bernadett a Proaktív Business Coach képzésünkre jelentkezett.

Megkértük, meséljen kicsit magáról, a coachingról.

- Kedves Betti!

Szeretettel üdvözöllek! Az első kérdésem máris ez;

Miért szeretnél Business Coach lenni?

- Szia Zsuzsa!

13 év felnőttoktatás - vállalati nyelvoktatás során rájöttem, az emberek általában megerősítést és támogatást várnak életük kisebb nagyobb döntéseihez, legyen szó munkahelyi vagy magánéleti dolgokról. Kevesen tudják megosztani problémáikat, dilemmáikat, egész egyszerűen, mert nincs kivel. Aztán amikor nyelvórán elhangzik a „Gondterheltnek tűnsz, bánt valami?” kérdés, a hosszabb ideje vívódó lélek bizalmat szavaz a nyelvtanárnak és kiönti lelkét…és akkor jön a feladat a nyelvtanár számára, egyrészt hogy némi támaszt adjon az adott problémához, ami sokszor a meghallgatásban kimerül, mert már attól megnyugszik az ember, ha elmondhatja valakinek, mi is bántja, másrészt, hogy megvalósítsa az arra a napra szánt nyelvi feladatot és elvégezze, amiért is jött valójában: a nyelvoktatást.

Mindig is nyitott voltam az emberek felé és jó kapcsolatot sikerült kialakítanom az emberekkel a munkám során. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy megértő és nyitott vagyok.

Mivel az utóbbi időben egyre több problémával találkoztam elkezdtem egyre többet olvasni szervezetfejlesztés, munkapszichológia témában és így találtam rá a coach képzésekre.

 A nyelvi coaching mint olyan, már ismert volt számomra, a business coaching pedig ötvözi a pszichológiát, élettapasztalatot és a vállalati környezetben szerzett tapasztalatokat.

Milyen terveid vannak a jövőre nézve?

 - A jövőben szeretnék kicsit többet foglalkozni az ember mögött megbúvó lélekkel, és kipróbálni magam, mint Business Coach.

-   Miért a Pro Bona Coaching& Training Centert választottad?

-   A Pro Bonát a rugalmassága miatt választottam, mert az ő képzésüket tudom leginkább összehangolni a jelenlegi időbeosztásommal.

-    Hogyan érzed magad a képzésünkön?

"A képzésen számos ismerettel leszek gazdagabb és azon felül, hogy találkozom korábban felmerült problémákkal, tanácsokkal, kicsit befelé is figyelek, ami azt jelenti, még többet megtudok önmagamról is. Személyiség formálónak is tartom a képzést. A konzultációk közvetlen hangulatúak, segítőkészek a coachok, látszik az elhivatottságuk és alázatuk, amit én nagyon fontosnak tartok legyen szó bármely szakmáról."

Nagyon szépen köszönöm! Kívánjuk, hogy érezd jól magad a képzésünk során, azon leszünk, hogy minél több tapasztalattal gazdagodj és olyan eszközökkel látunk el, amelyek segítenek céljaid megvalósításában.

Ha Szeretnél Te is iskolánk képzésén részt venni, szeretnél családias légkörben, vidám hangulatban, profi coachoktól tanulni, akkor köztünk a helyed. Szeretettel ajánljuk figyelmedbe Life Coach képzésünket is, akár távoktatásos, akár szuperintenzív formában.

Life: http://kepzes.acoach.hu/content/view/34/61/

Business: http://kepzes.acoach.hu

"Sikerem titka az, hogy hiszek magamban, hiszek másokban, és hiszek abban, amit csinálok." 
/Andrew Carnegie/

Erdélyi Zsuzsanna

Business Coach gyakornok